BORSAMIZ POLİS HAFTASINI KUTLADI
BORSAMIZ POLİS HAFTASINI KUTLADI

Salihli Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Devecier, Mevlüt Özer, M. Emin Deniz ve Genel Sekreter Turan Yalçın Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı ve Polis Haftası nedeniyle Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı’yı ziyaret ederek Polis Haftasını kutladılar.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy; “Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, zor şartlar altında başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin sağlanmasında ve yaşanan terör olaylarının son bulması için canını ortaya koyan tüm kahraman şehitlerimizi, minnet ve rahmetle anıyor ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyoruz. Borsamız adına görevleri başındaki fedakâr polislerimizin ve bütün polis teşkilatı mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, her zaman her konuda yanlarında olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna teşekkür etti.