BAŞKAN AKSOY GTİ GENEL KURULU İÇİN ANKARA'DA
BAŞKAN AKSOY GTİ GENEL KURULU İÇİN ANKARA'DA

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı Yetiş Aksoy GTİ Genel Kurul için Ankara’ya gitti.

Cilvegözü Gümrük Kapısı Danışma Kurulu Üyeliği yapan Borsa Başkanı Aksoy, Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ)  A.Ş.’nin 2016 Yılı Genel Kuruluna katıldı.

            Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla Ankara’da gerçekleşti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada GTİ’nin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

            GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız da konuşmasında organizasyonu tamamlanmış olan Habur, Cilvegözü, Kapıkule, Hamzabeyli, Sarp ve Nusaybin gibi yerlerin işletmesine devam ettiklerini hatırlatarak, Esendere, Çıldır-Aktaş, Dilucu ve Halkalı Gümrük İdarelerinin hizmet vermeye ve çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Salihli Ticaret Borsası yetkilileri Genel Kurul sonrasında Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu için Başkan Hisarcıklıoğlu’na taziye ziyaretinde bulundular.