BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK
BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK

Kula’da öğrencilerimize dağıtılacak olan eşofmanlar Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri H. Hüseyin Leblebici ve Mevlüt Özer, Meclis Üyesi İbrahim Karcıoğlu tarafından Kaymakamlık makamına yapılan ziyarette Kaymakam Osman Güven’e teslim edildi.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz diyen Borsa başkanımız Yetiş Aksoy; “Salihli Ticaret Borsası eğitime büyük önem veriyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu kapsamda birçok okulda yüzlerce öğrencimize başta kıyafet olmak üzere kırtasiye yardımında bulunduk. Borsa olarak eğitime verdiğimiz destek imkânlarımız ölçüsünde aralıksız devam edecektir.” dedi.

Salihli Ticaret Borsası Yöneticilerinin eğitime yönelik yaptığı desteğin çok anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu ifade eden Kaymakam Osman Güven,  sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç duyulan alanlarda tamamlayıcı bir görev gördüğünü, bunun alkışlanacak bir hareket olduğunu kaydetti. Aksoy ve yönetimine eğitime yaptıkları katkıdan dolayı tebrik etti.

Salihli Ticaret Borsası Başkanımız Yetiş Aksoy ve Yöneticilerimiz daha sonra Kula İlçe Milli eğitim müdürü Raşit Çapan’ı ziyaret etti.