BORSAMIZ 2017 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI VE ZİYARETİNİ KULA'DA GERÇEKLEŞTİRDİ
BORSAMIZ 2017 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI VE ZİYARETİNİ KULA'DA GERÇEKLEŞTİRDİ
Salihli Ticaret Borsası 2017 yılının ilk meclis toplantısını Meclis Üyesi Ahmet Samancı tarafından Kula’da faaliyete açılan EYLÜL FIRIN CAFE’de gerçekleştirdi. 2017 Yılının ilk meclis toplantısında 2017 Ocak ayı ve borsanın faaliyetleri meclis üyeleri tarafından değerlendirildi.
 
Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Çöygün 2017 yılının ilk meclis toplantısında; “Yönetim Kurulumuz ve meclis üyelerimizle birlikte hepimiz Salihlimizin gelişmesi, kalkınması, büyümesi için çalışıyoruz. İnanıyoruz ki Salihli Ticaret Borsasının performansı 2017 yılında yine artarak devam edecektir. Bizler bu noktada elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, şehrimize ve borsamıza hayırlar getirmesini diliyoruz." diye konuştu.
 
Gerçekleştirilen toplantıda Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy Borsanın stratejik hedeflerine vurgu yaptı. Ayrıca Eylül Fırın Cafe’nin Kulaya güzel bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Aksoy; “Borsamızın meclis üyeliğini yapan Ahmet Samancı’nın Kulamıza böyle güzel bir işletme kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.