ZİRAAT BANKASI MÜDÜRLERİNDEN BORSAMIZA ZİYARET
ZİRAAT BANKASI MÜDÜRLERİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Süleyman Yalçın, Salihli Şube Müdürü İsmet Öztürk, Cumhuriyet Şube Müdürü Burak Çakır borsamızı ziyarette etti.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş AKSOY; “İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimiz olan KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faizleridir. Bu nedenle, Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere “TOBB NEFES KREDİSİ” ile üyelerimize destek olmayı hedeflemekteyiz. Günümüz koşullarına göre oldukça iyi bir faiz oranı imkânı sağlanıyor.” dedi. Başkanımız Yetiş Aksoy Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Borsa Üyelerinin, “Nefes Kredisi” için Borsa faaliyet belgesi alarak bankalara müracaat edeceğini ve Kredi Garanti Fonu’nun kabul etmesi halinde krediden yararlanabileceğini belirten Ziraat Bankası müdürleri, TOBB öncülüğünde Salihli Ticaret Borsası’nın üyelerine yönelik bu uygulamasının takdire değer olduğunu ifade ettiler. Başkan Aksoy ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.