BORSAMIZ "MASKİ GENEL MÜDÜRÜ" YAŞAR COŞKUN'U ZİYARET ETTİ
BORSAMIZ

          Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Devecier, M. Emin Deniz, Mevlüt Özer ve Genel Sekreter Turan Yalçın Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürü ve aynı zamanda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun’u ziyaret ettiler.

          Ziyarette Yönetim Kurulu adına konuşan Aksoy, Genel Müdür Coşkun’a görevinde başarılar diledi. Aksoy, “Yaşar Coşkun Manisa’da ve bölgemizde tanınan bir kişi. Çalışma prensibiyle Manisa’ya çok şey katacağından eminiz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu anlamlı görevi yürütmeye başlayan Sayın Coşkun’a başarılar diliyoruz. Allah yardımcısı olsun” dedi.

          MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yapılan ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Coşkun, “Yetiş Aksoy ve Yönetimine bu anlamlı ve nazik ziyareti için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla Manisa’mız 17 ilçesiyle birlikte bambaşka olacak. Bu çalışmalar ilçelerimizi ekonomik anlamda da canlandıracaktır. Birlik ve beraberlik içinde Manisa’mıza katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.