MANİSA VALİSİ GÜVENÇER'E BORSAMIZ HEYETİNDEN ZİYARET
MANİSA VALİSİ GÜVENÇER'E BORSAMIZ HEYETİNDEN ZİYARET

Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Devecier, Mevlüt Özer, M. Emin Deniz ve Genel Sekreter Turan Yalçın, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. Sayın Güvençer’e Manisa’daki görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak hoş geldiniz dediler.

Yapılan görüşmede Manisa’nın tarıma dayalı ekonomisi başta olmak üzere üretim ve pazarlama sürecinde bölgemiz açısından büyük öneme sahip Çekirdeksiz kuru üzüm için değerlendirmeler yapıldı. Sektörel faaliyetlerin güncel durumu, çeşitliliği ve gelişim potansiyeli ile ilgili tespitlerini ifade eden Başkan Aksoy, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e Salihli Ticaret Borsamızın geçmiş ve son dönemdeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Aksoy; “Özellikle mart ve nisan aylarında Borsamız Önderliğinde, İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Salihli Ziraat Odası, Tariş, Tarım Kredi Kooperatifleri, ilçemiz ihracatçı firmalarımız, zirai ilaç bayilerimizin katılımıyla “Salihli ilçesinde üzümde kalıntının önlenmesi için eylem planı” oluşturduk. Bu eylem planı kapsamında üreticilerimize kalıntısız ve kaliteli üzüm yetiştirilmesi için köylerde eğitimler düzenledik. Verilen eğitimlerle bölgemizde kalıntısız üzüm yetiştirilmesini birlikte hareket ederek başardık. Temennim, ilçemizin ve ülkemizin hak ettiği yeri bulması ve marka değerlerin çıkış noktası olan bir merkez haline gelmesi için bugün olduğu gibi gelecekte de el ele vererek çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla devam ettirmeliyiz.” Dedi.

Yapılan ziyarette Salihli Ticaret Borsası Başkanımız Yetiş Aksoy ve Yönetimimiz Vali Güvençer’e Salihli’ye özgü ürünlerin yer aldığı hediye sepetini sundular. Vali Mustafa Hakan Güvençer ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibine başarılar diledi.