AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAYIN HÜSNÜ TUĞRUL'UN BORSAMIZI ZİYARETİ
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAYIN HÜSNÜ TUĞRUL'UN BORSAMIZI ZİYARETİ

 

AK Parti Salihli İlçe Başkanı ve aynı zamanda Borsamız Başkanı olan Hüsnü Tuğrul başkanı olduğu Salihli Ticaret Borsamızı ziyaret etti. Ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yetiş Aksoy’un yaptığı ziyarette iktidar ile Salihli’nin buluşması gerektiği sonucu ortaya çıktı.
         Borsamız Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Borsa Başkan Yardımcımız Yetiş Aksoy “Başkanımızı kendi evinde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. İlk defa bir borsa başkanımızı siyasi bir partide ilçe başkanı olarak gördük. Hüsnü başkanımızın hükümetin yapacağı yatırımları Salihli’ye çekeceğine şahsım adına inanıyorum. Çünkü kendisi sanayici ve iktidar partisinin ilçe başkanı. Bu iki unsur çok önemli faktördür” dedi.
         Tuğrul’a medeni destekten dolayı kutlayan Borsa Meclis Başkanımız İlter Yüksel ise “Öncelikle kendisini medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Çünkü ülkemizde siyaset yapmak gerçekten çok zor, Vitrine çıktığınızda insanlar sizin özel hayatınız dahil olmak üzere her şeyinizi araştırıyor ama yine de bizim camiamızın içerisinden yetişen bir arkadaşımızın böyle bir yerde olması bizi gururlandırdı. Salihli’nin temel sorunu olan işsizlik, sanayicinin gelmemesi Hüsnü Tuğrul’un gündeminde olan konular olduğunu biliyoruz” dedi.
         Partinin dönüm noktasında ve zor bir görevi üstlendiklerini söyleyen AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı Başkanı Hüsnü Tuğrul “Salihli’de ciddi anlamda bir kamuoyu oluşturduk. Biz bu yola Salihli için çıktık. Salihli’yi içine düşmüş olduğu girdaptan çıkartacak politikalar üretmeliyiz. Bunu da ancak şu anda iktidar partisi olan AK Parti ile gerçekleştirebiliriz. Bunun aksini iddia eden varsa buyursun çıksın. Yıllardır Salihli’nin düştüğü konumu hepimiz üzülerek izliyoruz. Ama kimse buna dur diyecek bir şey yapamıyor. Halkımız artık şunun farkında olmalı. İktidar ile yerel iktidar aynı çatı altında birleşmesi gerekir. Siyaset artık ikinci planda olmalı. Bu olmadığı sürece biz kan kaybetmeye devam ederiz” dedi.
         Salihli’de günde ortalama yüz kişi ile görüştüklerini ve bunların elli tanesinin iş için geldiğini de ifade eden Tuğrul; “Tablo ortada. Bunu biz uydurmuyoruz. İş sahamız yok. Bugün Alaşehir’e işçi gönderiyoruz. Evet bunu üzülerek söylüyorum. Salihlimizin menfaati için bir dönem dahi olsa iktidar ile Salihli’yi aynı paydada birleştirmeliyiz. Sağduyulu bütün insanlardan Salihlimiz adına destek bekliyorum. Partimize destek değil iktidara destek verelim” dedi.