ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE DESTEK
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olan Salihli’li iş adamı Cem Yalvaç Ticaret Borsasında gerçekleşen 2016-2017 Çekirdeksiz Kuru Üzüm Sezonu açılışında açık artırmada ilk kuru üzüme en yüksek fiyatı vererek satın almıştı. Cem Yalvaç açık artırma ile satın aldığı üzümün ücretini, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların yakınlarına ve gazilere verilmek üzere Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy’a takdim etti.

Sayın Yalvaç; “15 Temmuz’daki hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp, güvenelim. Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız. Vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan şehit olan bu kahraman şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine sahip çıkmak için düzenlenen kampanyalara destek vermek insani görevimizdir. Borsamızda elde edilecek gelir Demokrasi şehitlerimizin yakınlarına ve gazilere gidecektir. Gelirin Şehit ve Gazi ailelerimize verilecek olmasından dolayı da çok mutluyum, fakat onlar için ne yapsak az. Vatandaş olarak elimizden gelen her türlü yardımı yapmak için gayret göstermeliyiz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır.” dedi.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Sayın Cem Yalvaç’a 2016-2017 Ç.kuru üzüm sezonunun açılış törenine katılarak geliri Demokrasi şehit ailelerine ve gazilerimize verilen açık arttırmayı kazandığı için kutladı.