İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ALINAN ARAÇLAR TÖRENLE TESLİM EDİLDİ.
İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ALINAN ARAÇLAR TÖRENLE TESLİM EDİLDİ.

 

Salihlimiz’de, Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği tarafından satın alınan 10 araç, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Alınan 10 aracın anahtarlarını ise Manisa Valisi Celalettin Güvenç, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş’a teslim etti.
 Polis lokalinde gerçekleştirilen törene Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir başta olmak üzere Kaymakam Mesut Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız ve aynı zamanda da Huzurlu Yaşama ve Destekleme Derneği Başkanı olan Hüsnü Tuğrul ve davetliler katıldı.
 Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği tarafından satın alınan ve Emniyet Müdürlüğüne bağışlanan 10 araç ile araç sayılarının arttığını, hemde ekonomik ömrünü tamamlayan araçların yenilenmesinin sağlandığını söyledi.
 Taş “Bundan sonraki hedefimiz ilçe güvenliği için hayati önemi bulunan, mobesa ve araç takip sisteminin kurulmasıdır. Bu hedefimizi 2011 yılında gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.
 Salihli’nin böyle günlere hasret kaldığını belirten Huzurlu Yaşama ve Destekleme Derneği Başkanı ve Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul ise “Salihli’de el birliği ile her türlü sorunu çözeceğiz. Bu araçların alınmasında büyük emeği geçen Alaattin Yüksel ve duyarlı halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 Destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ise “Olmazsa olmaz hakkımız yaşam hakkımızdır. Bu katkıyı Salihli’ye huzur olarak vermektir. Salihli’nin huzurunu bu araçlarla daha ileriye taşıyacağız” şeklinde vurguladı.
 Manisa olarak teknolojiyi çok iyi kullandıklarını belirten Vali Celalettin Güvenç “Manisa’da mobesa ile huzur artmıştır. Ancak Salihli’de mobesa sitemi çalışmıyor. Burada mobesa kurulacak” dedi.
 Vali Güvenç son olarak “Salihli’ye alınan bu araçlarla emniyetimiz, huzurumuz daha iyi olacak” dedi.
   Törende son olarak araçların alınmasına katkı sağlayanlara plaket verildi.