DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ SALİHLİ'DE ANDIK
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ SALİHLİ'DE ANDIK

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde yaşamlarını yitirenler Kent Meydanında dualar ile anıldı. Darbe girişimine karşı vatandaşlarımız tek yürek oldu.

Kent Meydanında Salihli Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Gecesi'ne Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Deniz, Meclis üyesi Y. Rüstem Samancı ve Genel Sekreteri Turan Yalçın katıldı. Kamu kurum ve kuruluşları yetkililerinde bir arada olduğu geceye Salihli Kaymakam Vekili Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve İsmail Bilen, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Millieğitim Müdürü İsa Dilek, Ak Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, CHP İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık Oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kent Meydanında gerçekleşen Demokrasi Şehitlerini Anma Gecesi’nde meydanının dört bir yanında lokma hayrı gerçekleştirildi. Gece boyunca Salihli Müftülüğünde görevli din adamları tarafından Kuran-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi. Gece daha sonra Salihli İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç’ın yaptırdığı dua ile devam etti.