TOBB BAŞKANIMIZ M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NUN BORSAMIZI ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu Borsamızı ziyaret ettiler.Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve T.O.B.B.Başkan Yardımcısı sayın Bülent Koşmaz , T.O.B.B Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı sayın Ender Yorgancılar ve diğer Oda ve Borsa Başkanlarının eşlik ettiği ziyarette Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hüsnü TUĞRUL Adaletin Simgesini Temsil eden bronz heykel hediye ederken, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Borsamız Üyesi Yamaç Kuzucuk tarafından da İlçemizde üretimi ve yetiştirilmesi yapılan ürünlerden oluşan hediye sepeti  sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na takdim edildi.Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü TUĞRUL, TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu Borsamızda ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.