BORSAMIZ ÜYE TALEPLERİNİ BELEDİYE BAŞKANI KAYDA'YA İLETTİ
BORSAMIZ ÜYE TALEPLERİNİ BELEDİYE BAŞKANI KAYDA'YA İLETTİ

Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Özer ve Genel Sekreter Turan Yalçın Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Başkan Kayda’ya Salihli Ticaret Borsası üyelerine sektör toplantıları ve üye ziyaretleri sırasında üyelerimizin belediyemizden talep ettiği beklenti ve önerileri olduğunu ve bunları tek ağızdan aktarmak amacı ile kendilerini ziyaret ettiklerini ifade etti. Başkan Aksoy; ‘’Salihli Ticaret Borsası olarak Salihli’nin gelişmesi için kurumlarımız ile beraber ilçemizi geliştirecek ortak projeler üreterek, birlik ve beraberlik içinde marka kent olmamız için mücadele etmemiz gerekiyor.’’ dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi olarak vatandaşlarımız için yapılacak olan her türlü proje çalışmalarında Salihli Ticaret Borsamıza her zaman destek olmaya hazırız, dedi. Başkan Aksoy’un dile getirdiği talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlanacağını ifade etti. Salihli’nin iyi bir ilçe konumuna gelmesi için var gücüyle çalışmakta olduklarını vurguladı.