BORSA BAŞKANIMIZ YETİŞ AKSOY, TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
BORSA BAŞKANIMIZ YETİŞ AKSOY, TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Genel Sekreter Turan Yalçın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ilçemiz Allahdiyen mahallesinde yetiştirilen meşhur Salihli Allahdiyen Kirazını takdim etti.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmede TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz’da bulundu.

Aksoy; Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, ilçemiz tarım sektörünün ve bölgemizin önde gelen tarım ürünlerinden olan Sultaniye çekirdeksiz kuru üzüm başta olmak üzere yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Aksoy; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin değerli Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu yoğun mesaisinde kendilerini kabul ettikleri için ayrıca teşekkür etti.

Salihli Ticaret Borsası’nı Ankara’da görmekten dolayı çok memnun olduğunu belirten Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yetiş Aksoy ve ekibine, Salihli’nin gelişmesi için göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.