AKHİSAR TİCARET BORSASI BORSAMIZI ZİYARET ETTİ.
AKHİSAR TİCARET BORSASI BORSAMIZI ZİYARET ETTİ.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Emin Demirci, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bulanık, Şerafettin Alkın, Meclis Başkan Yardımcısı; İbrahim Aslan, Meclis Üyesi Mustafa Yıldırım ve Genel Sekreter Süleyman Topatan’dan oluşan heyet Borsamızı ziyaret etti.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, Meclis Başkanımız İlter Yüksel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Adnan Devecier, Yamaç Kuzucuk, Meclis Başkan Yardımcımız Yaşar Rüstem Samancı, Halil Çöygün ve Mustafa Yazgan’ın hazır bulunduğu ziyarette Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü TUĞRUL, İlçemizin tarımsal yapısı, ekonomik durumu ve Bölgemizin stratejik ürünü olan çekirdeksiz kuru üzüm hakkında misafirlerimize bilgiler verdi. İlçemizde zeytin ekim alanlarının çok olduğunu önümüzdeki iki yıl içinde ağaçların verime geçeceğini ve Salihli'nin zeytin konusunda büyük bir pazar oluşturacağını belirterek, üretilen zeytinin işlenmesi, pazarlanması için İlçemizde kurulması düşünülen Zeytin Çarşısı hakkında Akhisar Ticaret Borsası Yönetiminin deneyimlerinden faydalanmak istediklerini belirtti.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emin Demirci ise Zeytinin işlenmesi, zeytin ve zeytin yağının ihracatı, iç piyasadaki tüketimi hakkında bilgiler verdi. Akhisar Ticaret Borsası olarak her zaman kurulacak çarşı için her türlü katkıya açık olduklarını, Akhisar’ın zeytin çarşısını kurar iken yapılan yanlışlıklara Salihli’nin de düşmemesi gerektiğini, yapılacak çarşının ileriye yönelik yapılması gerektiğini vurguladı. Güncel konularında konuşulduğu toplantı sonrası Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emin Demircigünün anısına Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüsnü TUĞRUL’a bir plaket verdi.Plaketten sonra akşam yemeğine geçildi.