BORSAMIZ YÖNETİM KURULU TOBB'NİN 65. GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI.
BORSAMIZ YÖNETİM KURULU TOBB'NİN 65. GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI.
Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, Yönetim Kurulu Üyeleri Yetiş Aksoy, Adnan Deveciler, Can Özkan, Yamaç Kuzucuk ve Genel Sekreter Turan Yalçın, TOBB’un  65. Genel Kurul toplantısına katıldı.
    Genel Kurul öncesi TOBB Ekonomi Politikası Komisyonu toplantısına katılan Hüsnü Tuğrul toplantı hakkında bilgiler verdi.
    Tuğrul “TOBB  65. Genel Kurulu öncesi üyesi ve sözcüsü olduğum TOBB Ekonomi Politikası Komisyonu Birliğimizin 65. Genel Kurulu çalışmaları kapsamında 18 Mart ve 20 Mayıs 2010 tarihlerinde Birlik Merkezinde toplanmıştır. Toplantıda 2009 yılında dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmeler değerlendirilmiştir. Hazırlanan geniş bir rapor 65. Genel Kurulumuzun bilgisine sunulmuştur.
    65. Genel Kurulumuz Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ve diğer misafirlerin katılımı ile gerçekleşmiş olup Sayın TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında “Türkiye’nin önümüzdeki 10 yılda, sadece ‘bölgesel güç’ olmakla kalmayıp, ‘küresel güç’ konumuna yükseleceğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, işsizlik sorununun Türkiye’nin en büyük sorunu olduğuna işaret ederek, “Türkiye’nin geleceğine ortak olan bizler, sorunlara da, çözümlere de ortağız” diyerek TOBB’un sivil Toplum Örgütü olarak gücünü ve varlığını vurgulamıştır. Bu vesile ile  gerçekleşen 65. Genel Kurulumuzun camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.