TİCARET BORSASI BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ.

Salihli Ticaret Borsasının Zafer Kalkınma Ajansında kabul edilen ‘‘Güçlü Toplum Projesi’’ eğitimi başarıyla tamamlandı. 2014 yılı 3. Dönem Teknik Destek Programı’nda Zafer Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazanan Salihli Ticaret Borsası bu dönemde destek alan tek borsa oldu. Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Zafer Kalkınma Ajansının destekleri ile düzenlenen ‘’Güçlü Toplum Projesi’’ eğitiminin 4 boyunca toplamda 24 saat sürerek başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etti. Bu gibi eğitimlerin üyeler arasındaki birlikteliği güçlendirdiğini, başarıya ulaşmak için birlikte çalışmaya imkân hazırladığını vurguladı. Aksoy ‘’Üyelerimiz ve çalışanları bu eğitimle büyük kazanımlar elde ettiler. Üyelerimizin kurumsal yapısını oluşturmak ve üyelerimize daha iyi hizmet sunmak için bu gibi eğitimlere devam edeceğiz. Katılımcılarımızın özverili davranarak katılıma ilgi göstermelerinden ve Zafer Kalkınma Ajansının yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim.’’dedi. Borsaya proje kapsamında eğitmen olarak katılan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arıl Cansel katılımcılara 4 gün boyunca stratejik planlama ve yönetim, kurumsal iletişim, pazarlama iletişim teknikleri ve problem çözme tekniklerinde yetkinlik kazandırdı. Cansel, Salihli Ticaret Borsası çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ve katılımcıların eğitime ilgilerinden çok memnun olduğunu ifade etti. Salihli Ticaret Borsası ve Zafer Kalkınma Ajansına teşekkür etti.